Talent coaching

Haal het beste uit jouw getalenteerde medewerkers en high potentials. Geef hen de kans zichzelf te ontwikkelen binnen jouw organisatie.
Ze zijn er in elke organisatie, de medewerkers van wie je meteen weet dat je ze doorgroeimogelijkheden zal moeten bieden om ze aan boord te houden. Want ze zijn gemotiveerd, gedreven, getalenteerd en ambitieus. Stilstaan is voor hen achteruitgaan. Ze snakken naar uitdagingen, verantwoordelijkheden en vrijheid op de werkvloer. Toch heerst bij deze groep ook enige onzekerheid en is er soms nood aan ondersteuning. Geef hen dankzij talent coaching de kans om zichzelf te ontwikkelen, persoonlijk te groeien en helderheid te krijgen in hun professionele activiteiten.
Hogere functies invullen is altijd een uitdaging, zeker als je extern nieuwe medewerkers moet zoeken. Maar wat als je je minder ervaren, maar getalenteerde medewerkers klaar kon stomen voor een functie met meer verantwoordelijkheden? De organisatiecultuur stroomt hen reeds door de aderen, ze kennen je werking en zetten elke dag hun beste beentje voor. Je herkent ze aan hun zin voor initiatief en hun drive. Zij zijn jouw toekomst, zij zijn een investering waard.

Herken je één of meerdere zaken bij jouw high potentials?

Ze hebben moeite om realistische deadlines voorop te stellen en zijn gefrustreerd omdat ze hierdoor niet alles op tijd af krijgen.
Ze hebben veel ideeën, maar werken onvoldoende af.
Ze vinden nieuwe projecteninteressant en uitdagend, maar twijfelen soms over de aanpak.
Ze zijn erg ambitieus op het werk, maar hebben ook een druk sociaal leven, ze zijn aan het bouwen, hebben nog kleine kinderen … Ze hebben eigenlijk weinig tijd en dat kan wel eens op hen wegen.
Ze twijfelen over hun leiderschap wanneer ze een promotie voor een leidinggevende rol aangeboden krijgen.
Ze twijfelen over hun leiderschap wanneer ze een promotie voor een leidinggevende rol aangeboden krijgen.

Getalenteerde medewerkers zijn van onschatbare waarde

Bovenstaande voorbeelden zijn allemaal signalen dat je te maken hebt met getalenteerde medewerkers die willen groeien, maar nog enkele persoonlijke uitdagingen moeten overwinnen. Wanneer jij hen als werkgever of leidinggevende hiertoe de kans geeft en hen de extra ondersteuning biedt die ze nodig hebben om zichzelf beter te leren kennen én om hun krachten en drijfveren te ontdekken. Zo kunnen zij van onschatbare waarde worden voor de toekomst van jouw bedrijf.

Via een waardenoefening ontdekken de coachees wat hen energie geeft en worden ze zich bewust van het potentieel dat ze kunnen activeren.
Ontdek alles over Individual value assessments.

Lees meer over de Values Assessments van het Barrett Value Centre.

Laat jouw getalenteerde medewerkers optimaal functioneren en groeien.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.