Sparringpartner

Ondernemen en meebouwen aan een bedrijf is een bijzonder boeiend traject, maar soms zit je er zelf te dicht op te kijken. Je strategie bepalen, een plan van aanpak opstellen en vervolgens echt tot actie overgaan, kan een uitdaging zijn. Soms heb je nood aan een externe en onafhankelijke sparringpartner, frisse ideeën en uitdagende vragen. Aan iemand die je helpt je ideeën te structureren, die met je kan brainstormen en je op weg helpt bij de concrete uitvoering.

Je persoonlijke sparringpartner

Ik werkte zelf meer dan 25 jaar in bedrijven, waarvan 10 jaar als CFO. Als CFO was ik verantwoordelijk voor de de algemene strategie van mijn Finance afdeling en de vertaling ervan naar een zeer concreet plan van aanpak. Het plan werd maandelijks opgevolgd, nieuwe ideeën werden geëvalueerd en de voortgang, aandachtspunten en obstakels werden besproken. Dit waren leerrijke momenten. We namen afstand van de details en evalueerden samen de verschillende opties. Zo kwamen we uiteindelijk steeds tot creatieve en efficiënte oplossingen, en slaagden we erin onze plannen verder uit te voeren. Deze succesvolle aanpak en het team werden bekroond met de titel ‘Best Finance Team’ in 2020.

Daarom wil ik graag een objectief klankbord zijn voor iedereen die willen sparren over nieuwe ideeën of over de uitvoering van hun strategisch plan. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik bovendien cijfers en strategische KPI’s helpen bepalen.

Zoek je een extern lid met een brede financiële expertise voor jouw raad van advies of raad van bestuur? Mijn 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan 10 jaar als CFO, zet ik graag in om bij te dragen aan de ontwikkeling van je organisatie. Contacteer mij vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Wat haal jij uit onze samenwerking?

Door te sparren met een externe partij investeer je nieuwe kennis en ervaring in je bedrijf. Ik zorg voor nieuwe ideeën en die neem jij dan mee in je bedrijf. Knelpunten worden kansen, moeilijkheden worden uitdagingen. Samen realiseren we jouw professionele doelen.

Samenwerken met mij betekent:

Nieuwe ideeën concreter formuleren en structureren
Een strategisch plan opstellen en regelmatig opvolgen
Doordachte keuzes en beslissingen maken die helemaal bij jou en je bedrijf passen
Een kritische blik krijgen op de financiële cijfers van je organisatie
Een heldere kijk op en toekomstvisie voor jezelf en je bedrijf creëren

Op zoek naar een sparringpartner of extra partij voor je raad van advies of bestuur?

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.