Over mij

“Als kind groeide ik op het platteland op, tussen de velden. Ik had veel vrienden, mijn lagere school rondde ik moeiteloos af. Op mijn 23e behaalde ik een diploma handelsingenieur aan de Solvay Business School (Brussel) en specialiseerde ik me aan de Vlerick Business School (Gent) in fiscaliteit. Na een carrière als belastingadviseur werd ik actief in de textiel- en later de chemiesector.

Ik ging mee op de golven van de zee zoals zoveel andere actieve vrouwen. Ik blonk uit op het werk, was er voor mijn dochters, deed het huishouden, ging sporten en onderhield sociale contacten met vrienden. Het was veel en ik wilde alles. Ratio en actie zijn de rode draad in mijn leven: elke beslissing moet logisch en rationeel zijn.
Ik ging mee op de golven van de zee zoals zoveel andere actieve vrouwen.
Sandrine Bostyn
In 2010 werd ik CFO. Een functie waar ik mijn hart en ziel in kwijt kon. Ik engageerde mij om een team te vormen waar respect, vertrouwen, prestaties en een voortdurende verbetering slechts enkele sleutelwoorden in zijn. Ik ondersteunde de CEO’s en raad van bestuur, en nam belangrijke beslissingen. Ik kon echter moeilijk mijn plaats vinden in het directiecomité. Het was een pad waarop ik me vaak alleen voelde en waarop ik soms aan mezelf twijfelde.

Vijf jaar later werd mij een coachingtraject aangeboden. Dat had ik toch niet nodig, dacht ik. Maar omdat ik nieuwsgierig ben, aanvaardde ik het coachingtraject. En oh, dat had ik veel eerder moeten doen. Ik ontdekte de mechanismen en triggers die me naar de overmaat van mijn kwaliteiten duwden en die mijn eigen frustraties voedden. De coaching hielp me een evenwicht te vinden en terug te aligneren met mijn eigen waarden en identiteit. In 2020 werd mijn team door Financial Media verkozen tot Best Finance Team, een erkenning waar ik erg trots op ben.


Passie voor coaching

Ondertussen ben ik 50 jaar geworden en wil ik mijn bedrijfservaring samen met mijn passie voor coaching delen met mensen die willen groeien en bijleren. Ik wil er zijn voor zij die het gevoel hebben dat ze niet meer op één lijn zitten met zichzelf en niet genoeg volgens hun eigen waarden kunnen leven. Mijn coachingopleiding en mijn bedrijfservaring zijn de ideale combinatie om andere ambitieuze ondernemers, executive, managers en talenten te ondersteunen daar waar zij het nodig hebben. Elk thema kan aan bod komen, zolang de wil om te groeien als mens en als professionals ermee verbonden is. Samen werken we intrinsiek aanwezige barrières weg.”

Het beste uit jezelf, je executives, managers of getalenteerde medewerkers halen?

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.