Management coaching

We helpen jouw managers om hun mensen te motiveren en geëngageerd te krijgen. Wederzijds vertrouwen leidt immers tot een optimale werking van het team.
Managers en leidinggevenden zijn belangrijke schakels in bedrijven. Ze dragen zelf veel verantwoordelijkheid én sturen teams aan, wat op zich al geen eenvoudige taak is. Duidelijk en pragmatisch communiceren, durven en willen delegeren, teamleden begeleiden … Er wordt van managers en leidinggevenden verwacht dat ze hun mensen stimuleren en doen groeien, maar je kan iemand pas helpen om de beste versie van zichzelf te worden als je ook zelf bezig bent met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wie begeleidt jouw managers? Als management coach kan ik jouw managers en leidinggevenden ondersteunen om te groeien in hun functie en een grotere meerwaarde voor je bedrijf te betekenen.

Je managers en leidinggevende zijn de spilfiguren van je organisatie

Het is niet iedereen gegeven om een team of afdeling te leiden. Managers en leidinggevenden zijn getalenteerde, ambitieuze mensen die een mooie carrière willen opbouwen en die veel over hebben voor hun werkgever. Ze willen deel uitmaken van een mooi en sterk verhaal. De balans tussen werk en privé durft hier al eens onder te lijden, en ook onzekerheden, stressmomenten of communicatie-uitdagingen steken soms de kop op. Natuurlijk leiderschap is een prachtige eigenschap, maar niet iedereen is ermee geboren. Wat als jouw managers zouden kunnen werken aan hun persoonlijke groei en leiderschap? Wat zou dat voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Herken je deze zaken bij jouw managers en leidinggevenden?

Het is niet altijd duidelijk welk teamlid welke verantwoordelijkheden heeft.
De manager weet niet zo goed welke KPI’s het meest zinvol zijn om het team op te volgen en aan te sturen.
De leidinggevende raakt geïrriteerd wanneer een teamlid zijn instructies niet opvolgt.
Er is weinig engagement en initiatief in het team.
De manager slaagt er niet echt in om bepaalde mensen in zijn team te motiveren.
De manager heeft moeite om financiële cijfers te interpreteren.
Hij of zij vindt het moeilijk om feedback te geven, uit angst om iemand te kwetsen.

Investeren in je mensen brengt altijd op

Als management coach ondersteun ik jouw managers en leidinggevenden om te functioneren in hun huidige of toekomstige rol en de organisatiecultuur. Ik maak hen bewust van hun blinde vlekken en help hen om een geëngageerd team op te bouwen.

Via een waardenoefening ontdekt de coachee wat hem drijft in zijn rol van leidinggevende en wordt hij/zij zich bewust van zijn eigen krachten als leider die nog tot uiting kunnen gebracht worden. Ontdek alles over leadership value assessments.

Lees meer over de Values Assessments van het Barrett Value Centre.

Maak van jouw managers sterkere leiders en leer hen beter communiceren.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.