Als business coach haal ik het beste uit jou of je getalenteerde medewerkers


Business coaching

Als business coach help ik ondernemers én ondernemende medewerkers om de zinvolheid van wat ze doen en wensen helder te krijgen. We detecteren samen de belemmerende gedachten en onbewuste patronen die onze voldoening en harmonie in de weg staan. We benaderen challenges vanuit een breder perspectief en bekijken de verschillende opties op een realistische manier.

Tijdens een coachingtraject komen diverse thema’s aan bod die de coachee zelf aanbrengt. We vertrekken vanuit zijn waarden, ideeën en gevoelens. Via een waardenoefening ontdekt de coachee wat hem drijft in het leven en in zijn job en wordt hij/zij zich bewust van zijn eigen krachten die nog tot uiting kunnen gebracht worden. Op die manier begeleid ik iedereen die het beste uit zichzelf wil halen op maat.

Type business coaching

Over sandrine bostyn

“Als business coach haal ik het beste uit jou of je getalenteerde medewerkers”

Ik vond mijn roeping in business coaching, nadat ik meer dan 25 jaar in de bedrijfswereld werkte, waarvan 10 jaar op C-level. Als CFO vind ik het enorm belangrijk dat de organisatie vooruitgang boekt. Maar ik voelde me soms alleen op directieniveau in deze zoektocht. Hoe kon ik me beter verstaanbaar maken? Hoe kon ik beter samenwerken met mijn collega’s in het belang van de organisatie? Ik compenseerde dit door veel te werken en mijn best te doen, maar mijn energieniveau daalde en ik zag de zin van wat ik deed steeds minder in. Een gevoel dat veel executives, managers en high potentials niet vreemd is.

Toen ik zelf werd gecoacht, ontdekte ik welke mechanismes en triggers er telkens weer voor zorgden dat ik mijn enthousiasme verloor. Dat coachingtraject bracht me veel goeds. Ik kreeg meer inzicht in mijn eigen waarden en patronen. Die hogere zelfkennis hielp me om bewuster om te gaan met nieuwe uitdagende situaties. Wat ik toen ontdekt heb, wil ik nu delen met zij die willen groeien als mens en als geëngageerde medewerker binnen zijn organisatie. Ik coach iedereen die professionele levensdoelen heeft en wil bereiken en die dat niet ten koste van zichzelf wil laten gaan.

  In coaching is het voor mij belangrijk om uit mijn comfortzone gehaald te worden. Dit voelde Sandrine goed aan en zo was het voor mij mogelijk om tot nieuwe inzichten te komen en mijn gewenste doel te bereiken.

  Cedric

  Door de vriendelijke en vertrouwelijke sfeer die Sandrine creëerde, was het voor mij gemakkelijk om over bepaalde onderwerpen te praten. Ik werd gesteund en uitgedaagd in mijn denkpistes en op deze manier kwam ik dan tot nieuwe, interessante ideeën.

  Veronique

  Als coachee is het belangrijk om zelf tot oplossingen te komen. Sandrine luisterde naar mijn gedachtegang en stelde vragen die mij verplichten om de situatie vanuit andere standpunten te bekijken. Hierdoor was het voor mij mogelijk om zelf tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen en zo te kunnen groeien als persoon.

  Tim

  Dankzij Sandrine durf ik mezelf nu op de eerste plaats zetten en kan ik eindelijk de chaos in mijn hoofd trotseren door ook in mijn omgeving duidelijk mijn grenzen aan te geven.

  Elien

  Sandrine brengt helderheid in de chaos die dikwijls heerst in het hoofd. Ze motiveert om te graven naar dieperliggende stukken om zelf tot een oplossing of inzicht te komen. Ik ben ze dankbaar voor de tools en de inzichten die ze heeft aangereikt, eveneens voor de motivatie om in mezelf te geloven. De oefening met de waarden heeft me veel geleerd over mezelf en ik voel een groter bewustzijnswording sinds de start van de coaching

  Sophie

  Ik wil je hartelijk bedanken voor de begeleiding. Als ik mijn dagelijks leven vergelijk met een aantal maanden geleden, zie ik dag en nacht verschil. Ik blijf op mijn doelstellingen gefocust en probeer er nog elke dag aan te werken.

  Kwinten

  Sandrine slaagt er keer op keer in om mijn schijnbaar complexe problemen terug te brengen naar die gedachten die me blokkeren om mijn beste zelf te zijn en samen op zoek te gaan naar wat ik echt wil. De empathie die ze aan de dag legt, laat me toe om diep te gaan in het onbewuste om zo echt verandering te bereiken. Keer op keer zijn concrete acties het resultaat van onze sessie en zie ik mezelf in de weken na de sessie groeien in lijn met mijn waarden.

  Caroline

Blogberichten

 • 15 september 2021

3 manieren om uw mensen te helpen veerkrachtiger te worden

In onze VUCA-wereld is veerkrachtig zijn een steeds belangrijkere vaardigheid geworden.

 • 11 juli 2021

Hoe geef je constructieve feedback?

In je rol van effectieve leider is het belangrijk dat je weet welke feedback je kan geven en vooral hoe je feedback constructief kan geven. Op die manier wordt feedback waardevol.

 • 7 mei 2021

De 'zandloper' van Barrett, een krachtig model om te groeien, als individu en als organisatie

Onderzoek naar menselijke ontwikkeling heeft aangetoond dat de gezondste voorbeelden van de menselijke natuur dynamisch en creatief zijn, groeigericht zijn, verbonden zijn met anderen en toegewijd zijn aan het leveren van een positieve bijdrage aan iets groters dan zichzelf.

Het beste uit jezelf, je executives, managers of getalenteerde medewerkers halen?

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.