Executive coaching

Neem de tijd om je strategisch beleid uit te werken en doelstellingen te definiëren. Maak moeilijke keuzes met meer zelfvertrouwen en leer geloven in de kracht van je organisatie.
Succesverhalen lijken vaak een evidentie, maar komen meestal niet vanzelf. Heel wat uitdagingen doen zich gelijktijdig voor en brengen mooie plannen en strategieën in de war. Als ondernemer of executive op C-level draag je veel verantwoordelijkheid en speel je een belangrijke rol voor het bedrijf. Alleen heb je die rol vaak alleen te spelen en kan de prestatiedruk toenemen. Je plaats vinden in het directieteam is door je geïsoleerde functie vaak niet eenvoudig. Samenwerken met collega’s die de verschillende uitdagingen op een totaal andere manier ervaren is eveneens niet vanzelfsprekend. Ik coach jou graag.

Het beste uit jezelf halen, voor het bedrijf en voor jou

Ondernemers en executives zijn gedreven beestjes. Ze geven voortdurend het beste van zichzelf, maar geven soms ook te veel, zonder rekening te houden met hun eigen waarden. Dat heeft ongetwijfeld een invloed op het energieniveau. Ze nemen veel beslissingen en dragen de eindverantwoordelijkheid, wat tot stress kan leiden. Zo hoeft het echter niet te zijn.

Zijn deze zaken voor jou herkenbaar?

Je wordt opgeslorpt door operationele taken en hebt moeite om te focussen op je doelstellingen en langetermijnstrategie.
Je inspiratie, energie en motivatie staan op een laag pitje.
Je hebt te weinig verbinding met je team, je voelt te weinig vertrouwen binnen je team
Je voelt je onzeker en gestresseerd over een bepaalde opdracht.
Je begrijpt de attitude van collega’s niet en bent niet tevreden over het niveau van vertrouwen en samenwerking in het team.

Meer commitment en performantie in je team

Zelf was ik 25 jaar actief in de bedrijfswereld, waarvan 10 jaar als executive. In 2020 werd ik tot CFO van het Jaar verkozen. Ik weet hoe je vertrouwen kan creëren in je afdeling, wat resulteert in een betere samenwerking, meer commitment en een hogere performantie. Wanneer het vertrouwen aanwezig is, neemt de organisatie ownership voor de operationele taken en krijg jij meer ruimte en inspiratie om strategisch te denken en je mensen te begeleiden.

We definiëren samen nauwkeurig je doelstellingen en aligneren ze helemaal met wat echt belangrijk voor je is. Hierdoor slaag je erin sterke beslissingen te nemen. Ik help jou om te connecteren met je intuïtie en je creativiteit, zodat je met je volle enthousiasme en potentieel je plannen realiseert.

Via een waardenoefening op leiderschapsniveau ontdek je wat je drijft als leider en word je je bewust van de krachten die je nog tot uiting kan brengen. Ontdek alles over leadership value assessments.

Lees meer over de Values Assessments van het Barrett Value Centre.

Het kan een uitdaging zijn om aan de top te staan, maar die hoef je niet alleen aan te gaan.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.